Deti sa pri hre rýchlo spotia a prechladnú.

Deti sa v zápale hry rýchlo spotia. Zabráň tomu, že prechladnú, vďaka šikovnému oblečeniu z merino vlny. Chvíľou bežia a skáču, potom idú preteky na odrážadle, nakoniec sedia na zemi a stavajú ten úplne najväčší hrad z piesku. Hranie a pohyb na čerstvom vzduchu sú rozhodne tie najprospešnejšie detské aktivity.

Detský organizmus je ale veľmi vnímavý a rýchlo reaguje na rozdiely teplôt. Deti ale väčšinou nemajú čas myslieť na to, či je im práve teraz teplo alebo zima. Nemajú čas zápasiť s oblečením a vyzliekať a obliekať sa. Pokiaľ ťa tento problém trápi, je tu merino oblečenie, ktoré ti rozhodne ušetrí nemálo starostí.

Nezabúdaj na to, že ŽIVOT SA ODOHRÁVA VONKU. Nechať deti vonku objavovať, behať, vyčíňať a zašpiniť sa, to je to najlepšie, čo pre nich môžeš urobiť. Nechajme deti spoznať prírodu a zamilovať sa do nej. Len tak sa k nej budú správať ohľaduplne as úctou.

Zaujíma ťa viac o tom, prečo zaobstarať deťom oblečenie z merino vlny v lete? Prečítaj si náš blogový článok a hneď budeš vedieť odpoveď.

Pocit z nosenia merino oblečenia v lete je naozaj NEPREKONATEĽNÝ. Bavlna ani syntetické vlákno sa zďaleka nevyrovná všetkým tým výnimočným vlastnostiam. Dopraj svojim deťom jedinečný luxus merino oblečenia. Ľudské telo vyrába teplo pohybom, uvoľňuje vlhkosť a vlhkosť odvádza teplo od tela. Obyčajné oblečenie, pokiaľ nasiakne potom, začne namiesto izolácie chladiť. Merino vlna dokáže absorbovať vlhkosť až do tretiny svojej váhy bez toho, aby sa znižovali jej izolačné vlastnosti.

Merino vďaka svojej štruktúre zadržiava veľa vzduchu a pozor, vzduch je skvelý izolant. Žiadne vlákno so svojimi vlastnosťami nevyrovná tomu vlnenému. Na stránkach Bergam nájdeš širokú ponuku merino oblečenia najrôznejších značiek a cenových kategórií.

Pýtaš sa prečo investovať do detského oblečenia z udržateľného materiálu? Tu je odpoveď.

Pokiaľ stále tápeš, a potrebuješ poradiť poradiť s výberom vhodného oblečenia pre seba a tvojich najbližších, napíš nám na sylvie@bergam.cz.

Bergam nie je iba ďalší e-shop. Sme tu pre vás.