Psssst, o potení nôh sa často nehovorí. Vlna pomohla nám a pomôže aj tebe.

Možno to poznáš tiež. Potenie nôh je naozaj nepríjemná záležitosť, o ktorej sa často nehovorí. Preto nám to nedá a chceme s tebou zdieľať to, ako sa tohto nepríjemného pocitu zbaviť. Náš problém s potením nôh je vyriešený. Nepochybujeme o tom, že pomôžeme aj tebe. Pýtaš sa ako?

Ponožky z chudobných merino ovečiek! Určite si teraz predstavíš tie pletené ponožky od babičky, v ktorých ti často aj v zime bolo veľké teplo. Nie, naozaj to tak už nie je.

To, čo nás na merino ponožkách nadchlo, ti prezradíme hneď na začiatku. Merino ponožky ti pomôžu s nepríjemným pocitom spotených nôh. Ako je to možné? Merino vlna má úžasnú vlastnosť, vďaka ktorej vlhkosť absorbuje a následne odvádza od tela preč.

Trápi ťa problém studených nôh? Potom je na čase prečítať si článok tu, a hneď budeš vedieť ako tento problém vyriešiť.

Merino ponožky tiež nie sú vhodné prostredie pre život baktérií, preto nezapáchajú ani po dlhom nosení. Zápach spôsobujú baktérie, ktoré dávajú prednosť "rovným stenám" syntetických tkanín. Vlákno merino vlny má veľmi kučeravú štruktúru, preto sú ponožky z merino vlny skvelým spoločníkom pre pohodlie vašich nôh aj počas letných dní.

Merino ponožky sú jemné a pružné a vďaka tomu sa dokonale prispôsobia tvaru tvojej nohy.

Pozor, ako bonus ešte jedna dobrá správa. Merino ponožky v zime síce hrejú ale v lete chladia.

Určite tiež s malými deťmi riešiš v zime holé členky, ktoré dúhajú z nohavíc. Tento problém vyrieši na naše merino pančucháče z tej najlepšej nórskej merino vlny. Nie nadarmo sú merino pančuchy a ponožky tým najpredávanejším produktom na našich stránkach.

Potrebuješ poradiť s výberom vhodného oblečenia pre seba a tvojich najbližších? Napíš nám na sylvie@bergam.cz.

Bergam nie je iba ďalší e-shop. Sme tu pre vás.