V zime v sukni? Nie je problém

Nosíš rada sukňu alebo šaty? A čo v zime? Chceš byť aj v z zime za dámu? Patríš medzi ženy nadmieru otužilé alebo je ti stále zima?

Máme pre teba dobrú správu. Sukne sa v ani chladnom počasí nemusíš vzdať. Tenké silonky bohužiaľ asi počas chladných dní nebudú úplne to pravé. Ale aj tak môžeš v zime ukázať nohy vďaka našim teplým dámskym merino pančuchám. Potom si pokojne vezmi aj tú najkratšiu sukňu aj v zime. Merino vlna sa o tvoje pohodlie a teplo postará.

Ako vybrať správne pančuchy na zimu? V našej ponuke nájdeš niekoľko druhov dámskych merino pančucháčov, ktoré patria medzi najobľúbenejšie produkty našich zákazníkov od nórskej značky SAFA. Poďme sa na to spoločne pozrieť.

1Na Bergam zaobstaráš vlnené dámske pančuchy s vysokým obsahom merino vlny. V tých ťa nezaskočia ani tie najvӓčšie mrazy. Vďaka merino vlne (70%) sú dámske merino pančucháče hrejivé a dobre absorbujú vlhkosť. Polyamid (25%) dodáva odolnosť voči trhaniu a odretiu a lycra (5%) sa postará o to, že dobre padnú a vydržia dlhšie.

2. Vlnené merino pančucháče s hodvábom, to je luxus a praktickosti v jednom. Vďaka merino vlne (50%) sú hrejivé a dobre absorbujú vlhkosť. Prírodný hodváb (25%), najjemnejšie prírodné vlákno, výborne saje pot, je ľahké a lesklé, pevné, takmer nekrčivé. Prírodný hodváb je najjemnejšia prírodná textilná surovina.

3. Praktické pančuchové legíny s vysokým obsahom merino vlny (70%) využiješ k sukni, prípadne ako podvliekacie nohavice. Jednoducho 2v1 od huňatých ovečiek, ktoré si zamiluješ.

Potrebuješ poradiť s výberom vhodného oblečenia pre seba a tvojich najbližších? Napíš nám na sylvie@bergam.cz.

Bergam nie je iba ďalší e-shop. Sme tu pre vás.